Om brukskvalitet.no

21.08.2008

Brukskvalitet.no er en fagblogg om brukeropplevelse og brukskvalitet. På denne blogger vil du finne innlegg om blant annet følgende temaer: meninger, erfaringer, forskning, usabilitytrender, redesign, konferanser, kurs, konsepter, designprinsipper, linker, guider, og andre interessante temaer som dukker opp.

Bloggen drives i privat regi, uavhengig av våre respektive arbeidsgivere. Meningene vi ytrer her er av faglig art, men de kommer fra oss som enkeltpersoner og representerer ikke nødvendigvis våre arbeidsgiveres meninger.

OleOle Andreas Alsos er doktorgradsstipendiat innen menneske-maskin interaksjon ved NTNU i Trondheim. Han utvikler og forsker på neste generasjons mobile brukergrensesnitt for sykehus. I tillegg bidrar han i undervisningen i menneske-maskin interaksjon og design av grafiske brukergrensesnitt på NTNU. Han har tidligere jobbet i Steria som rådgiver i brukervennlighet og design for kunder som for eksempel Telenor, Oslo Sporveier og FINN.no. På fritiden er Ole fullt opptatt med å oppdra sønnene Andreas og Eirik.

EliEli Toftøy-Andersen er vant til å tale brukernes sak i systemutviklingsprosjekter og er en ivrig tilhenger av brukertester. Eli fikk sin første jobb som interaksjonsdesigner i dotcom-året 2000 og har siden jobbet innen dette fagfeltet i flere ulike bransjer. Som ansatt i Fronter AS var hun blant annet med på utviklingen av læringsplattformen Fronter. Eli jobber nå som senior rådgiver innen brukervennlighet og design i konsulentselskapet Steria.

Jon GunnarJon Gunnar Wold er en brukervennlighetsforkjemper med 10 års erfaring. Han har han jobbet med brukeropplevelse i FINN.no AS i 8 år og har vært rådgiver for brukeropplevelse i FinnTech og Schibsteds internasjonale rubrikksatsning. Nå jobber han som senior rådgiver for brukervennlighet og design i Steria AS. Når han innimellom ikke tenker på brukskvalitet mekker han og flyr modellfly sammen med ungene. Du kan også følge Jon Gunnar på Twitter.

RamRam Yoga oppdaget internett hjemme på gutterommet i 1995 og har vært hektet siden da. Han har jobbet med brukeropplevelse og brukergrensesnitt i alt fra enkeltpersonsforetak, mellomstore selskaper med gründerånd, til offentlige etater og store konsulentselskaper. Nå jobber han som senior interaksjonsdesigner og fagsjef for brukeropplevelse i Computas. Ram brenner for faglig utvikling og har vært aktiv i Dataforeningens faggruppe for brukervennlige IT-systemer (BITS).

På fritiden elsker Ram foto og han legger jevnlig ut bilder på Flickr. Mer om Ram finner du på hjemmesiden hans, eller du kan følge Ram på Twitter.

Bra artikkel? Bånn i bøttaDårligHelt greitBraDritbra!
Loading ... Loading ...

Comments are closed.