Smidige prosjekter har kommet for å bli og har potensiale til å gi bedre kundetilfredshet og samhandling mellom IT og forretningssiden. Men fortsatt sliter virksomheter med å innføre smidig og enkelte går rett i baret ved å følge metoden slavisk.

  • Er du en av de som har forstått hvilken konsekvens det kan ha, å la selvorganiserte teams levere perfekt testet kode – med funksjonalitet ingen brukere forstår eller vil ha?
  • Har du forsøkt å integrere arbeid med brukersentrert design i smidige prosjekter uten å lykkes?
  • Samarbeider utviklerne og interaksjonsdesignerne i prosjektet ditt bra, men de resulterende systemene forblir middelmådige?

Frykt ikke! Ram Yoga og Jon Gunnar Wold har skreddersydd en 180-minutters workshop kun for deg slik at du kan lære av våre erfaringer og lykkes med smidig brukersentrert design. Vi viser deg hvordan UX og smidige metoder utfyller hverandre og hvordan du konkret må arbeide med planlegging, roller og metoder i din organisasjon og  dine prosjekter for at du skal levere nøyaktig den funksjonaliteten brukene dine trenger – og litt til. Sees vi på XP2010 i Trondheim i Juni?

Bra artikkel? Bånn i bøttaDårligHelt greitBraDritbra!
Loading ... Loading ...

Comments are closed.